Finger Food II

Liczba gości: 100
Miejsce: Sala Zamku Ujazdowskiego / CSW

Stoły cateringowe ustawione w baszcie w Sali przykryte białymi pokrowcami.
Naczynia użyte do ekspozycji jedzenia to szklane misy.
Dekoracje – białe tulipany w wysokich szklanych wazonach (ok. 7 wazonów) i pojedyncze tulipany
w małych szklanych buteleczkach.

Na początek

Wino musujące Cava ze świeżą maliną dla wszystkich gości

Finger Food by Qa

Mini grissini owinięte szynką parmeńską
Tatar z łososia z limonką i wasabi podawany na chlebowym krążku
Placuszki z zielonego groszku z ziołami i kozim serem
Ziołowa fritatta z salsą ze świeżych kolorowych pomidorów
Cukinia zapiekana w tempurze z ziołami z pikantnym sosem

W mini naczynkach chłodnik z avocado z limonką
W mini naczynkach gazpacho ze świeżych pomidorów

Mus z ciemnej czekolady ze świeżą maliną
Truskawki w białej czekoladzie z pistacjami
Kruche ciastko z karmelizowaną morelą

Soft Drinks

Kawa / Herbata
Woda / Soki / Napoje

Alkohol

Hiszpańskie wino czerwone
Hiszpańskie wino białe

Masz pytanie? Napisz do nas!