Finger Food I

Szwedzkie stoły / bufet

Liczba gości: 100-200
Miejsce: Qchnia Artystyczna / Sala I i II

Stoły cateringowe „ubrane” w białe pokrowce – „obrusy” tworzące geometryczne bryły.
Naczynia wykorzystywane do ekspozycji jedzenia – szklane misy różnej wielkości poustawiane jak patery.
Lekka szklana kompozycja. Jedzenie rozmieszone na różych wysokościach.

Finger Food by Qa

Krem z dyni z imbirem, mlekiem kokosowym, prażonymi pestkami
Krem z białych warzyw z oliwą truflową i czarnym sezamem

Mini krążki tostowe z soczystym mango z paseczkami krabowymi, puree z wasabi i czerwonymi paseczkami chili
Frittata z zielonym groszkiem ziołami z przeźroczystym plastrem wędzonego łososia z awokado i chrzanem
Krewetki chilii na długiej wykałaczce z soczystym grillowanym ananasem

Gruszka z gorgonzolą, szynką parmeńską, salami piccante i balsamiczną emulsją
Crostini z polędwiczką wieprzową z kiełkami lucerny i granatem
Marchewkowo-pietruszkowe placuszki z szałwiowym serkiem i listkami rukoli
Plastry marynowanego buraka na kwadraciku z pumpernikla z kozim serkiem i miętową konfiturą

Panna cotta w mini naczynkach z sosem malinowym i malinami
Mini kruche ciasteczka ze śliwką i prażonymi migdałami oraz cukrem pudrem
Vol au vent z musem z białej czekolady, konfiturą truskawkową i świeżą truskawką

Soft Drinks

Kawa / Herbata
Woda / Soki / Napoje

Alkohol

Hiszpańskie wino czerwone
Hiszpańskie wino białe

Masz pytanie? Napisz do nas!